Klubben Selskapslokaler tilbyr lokaler til bryllup, minnestund, selskap og konferanse. Vi har et bredt utvalg av lokaler å velge mellom, og våre erfarne medarbeidere sørger for at maten og drikken er av høy kvalitet.

Vi har også et dyktig team som kan hjelpe deg med planleggingen av ditt bryllup, minnestund, event, jubileum eller din neste konferanse. Med Klubben Selskapslokaler kan du være sikker på en vellykket begivenhet.

 Klubben selskapslokaler er en profesjonell leverandør av lokaler med bevertning for bryllup, arrangement og selskap. Vi tilbyr et bredt utvalg av lokaler, fra intimt møterom til store konferanserom og ballsal. Sit-down middag, buffet eller coctail party passer perfekt å arrangere hos oss. Vårt erfarne team vil jobbe med deg for å skreddersy en pakke som passer dine behov. Med høy kvalitet på mat, service og lokale er Klubben selskapslokaler et utmerket valg for ditt neste arrangement eller selskap.

Våre lokaler:

Storsalen: Vår største sal med plass til 190 spisende gjester. Flygel, projektor og anlegg følger salen. 
Røde rommet: Plass til 60 spisende gjester. Piano, projektor og anlegg finnes i lokalet. 
Baren og kongens salong: Møblert med sofagrupper og gode stoler, er lokalet perfekt for mingling, uformelle tilstelninger med snacks og fingermat samt spennende drikke. Passer for 20-60 gjester.
Spisesalen: Med egen inngang fra kongens gate er dette et flott alternativ for mindre selskap. Her passer det fint med grupper fra 10-40 personer.

Ansatte:

Vår daglige leder Harald Hamre har bred erfaring fra topprestauranter i inn og utland. Han begynte sin karriere på Hotel Continental i Oslo. Harald har vært soussjef på Statholdergaarden, kulinarisk leder på Harahorn Fjellgård, jobbet på Brasseriet Hansken i Oslo, Le Dauphin i Paris og drevet eget selskapslokale. 

Harald har fokus på lokal mat og bruker gjerne råvarer fra naturen i sine retter.

Harald og teamet ønsker å lage en flott atmosfære med god mat og drikke til våre gjester på Klubben selskapslokaler. Klubben selskapslokaler er en profesjonell leverandør av lokaler med bevertning for bryllup, arrangementer og selskap. Vi tilbyr et bredt utvalg av lokaler, fra intimt møterom til store konferanserom og ballsal. Sit-down middager, buffeter og cocktail partys passer strålende å arrangere hos oss. Vårt erfarne team vil jobbe med deg for å skreddersy en pakke som passer dine behov. Med høy kvalitet på mat, service og lokaler er  Klubben selskapslokaler et utmerket valg for ditt neste arrangement eller selskap.