Meny 1

Klubbens røkte laks
servert med lettrøkt eggekrem, Eple-pepperrot, sprø rug, syltede grønnsaker sennepsdressing
***
Helstekt indrefilet av okse
Gulrot-laubærpure og bakt sellerirot 
Rødvin-estragonsjy
***
Luftig sjokolademousse på mandelbunn
Marinert appelsin og bringebærsorbet

***

Meny 2

Bakt fjellørrett fra Sirdal
Marinerte grønnsaker, sprø toast og ørretrogn urtedressing
***
Ytrefilet av hjort servert med selleri-eplepure,  tyttebærkokt pære og sprø vårrull med baconkremet kål.
Viltsaus
***
Husets pannacotta toppet med gele, saftig sjokolade og skogsbær
***

Meny 3

Spekeskinke anrettet med norsk ost, ruccolasalat og brunet hvitløksaiolik
***
Grillet hellefisk servert med soppsamosa, Jordskokk og bakt gulrot.
Beurre blanc tilsmakt urter
***
Sitronkrem anrettet med
krokan, Marengs og marinerte bringebær

Spørsmål?