Meny 1
Klubbens røkte laks
servert med lettrøkt eggekrem, Eple-pepperrot, sprø rug, syltede grønnsaker sennepsdressing
***
Helstekt indrefilet av okse
Gulrot-laubærpure og bakt sellerirot
Rødvin-estragonsjy
***
Luftig sjokolademousse på mandelbunn
Marinert appelsin og bringebærsorbet
***
Meny 2
Bakt fjellørrett fra Sirdal
Marinerte grønnsaker, sprø toast og ørretrogn urtedressing
***
Ytrefilet av hjort servert med selleri-eplepure, tyttebærkokt pære og sprø vårrull med baconkremet kål.
Viltsaus
***
Husets pannacotta toppet med gele, saftig sjokolade og skogsbær
***
Meny 3
Spekeskinke anrettet med norsk ost, ruccolasalat og brunet hvitløksaiolik
***
Grillet hellefisk servert med soppsamosa, Jordskokk og bakt gulrot.
Beurre blanc tilsmakt urter
***
Sitronkrem anrettet med
krokan, Marengs og marinerte bringebær